9.11.11

Hype: Long live the Queen.

Όλοι ξέρουμε ότι χθες το βράδυ κάπως διέρρευσε το νέο τραγούδι της Madonna. Μπορεί στο Ελλάντα να ήταν 2 το πρωί (και εδώ στην ξενιτιά μια ώρα πίσω) αλλά, λογικά, η μπογιά της Βασίλισσας περνάει ακόμα και οτιδήποτε μουσικό της νέο γίνεται  talk of the blog-town, πριν προλάβεις να πεις "Hung Up" (αυτό ήταν λίγο κρύο, το παραδέχομαι).
Εν συντομία, το κομμάτι λέγεται "Give Me All Your Love" και θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ της Μαντονάρας που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2012. Θα το ερμηνεύσει, μεταξύ άλλων, στο ημίχρονο του Super Bowl 2012 το Φεβρουάριο. Για όσους δεν γνωρίζετε, το Super Bowl για τους Αμερικάνους είναι ότι ο δικός μας τελικός πρωταθλήματος, μόνο που εκεί παίζουν ράγκμπι και είναι πολύ φάμπιουλους, σου λέει. Η τηλεοπτική μετάδοση γίνεται από τα 3 μεγαλύτερα δίκτυα της Αμερικής σε rotation (Fox, NBC, CBS διαδοχικά) και κάθε χρόνο μεγαθήρια της pop τύπου U2, Paul McCartney, Michael Jackson, Prince, Black Eyed Peas μοιράζονται τη σκηνή για το show του ημιχρόνου. Φέτος λοιπόν, λέγεται ότι η Madonna μαζί με την M.I.A και την Nicki Minaj θα εμφανιστούν στο Super Bowl για την πρώτη επίσημη performance του "Give Me All Your Love". Επίσης, λέγεται ότι η Lady Gaga σκιζόταν να παίξει φέτος, αλλά η εμπειρία και η bossiness της Madonna την εκτόπισαν.
Σχετικά με το κομμάτι, οι απόψεις διίστανται όπως πάντα. Μερικοί το θάβουν, μερικοί το εκθειάζουν, αλλά όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα. Ο ήχος του κομματιού είναι ό,τι πρέπει για τη Madge. Προσωπικά, αν και τεράστιος fan, δεν τρελάθηκα. Είναι λίγο χαζοχαρούμενο, μου θυμίζει πάρα πολύ το "Hey Mickey", το οποίο και σιχαίνομαι. Παρ' όλα αυτά, το ότι θυμίζει έντονα '80s και "παλία" Madonna είναι θετικό. Οι τελευταίες απόπειρές της ήταν απογοητευτικές. Τo "Celebration" ήταν υπερβολικά απλοϊκό και το "Hard Candy" ήταν μια απεγνωσμένη προσπάθεια να μιμηθεί την Nelly Furtado και τον Justin, μασημένο φαγητό δηλαδή. Μπορεί η συνεργασία με την M.I.A, αν ισχύει, να είναι παράταιρη (σκεφτείτε την 53χρονη βασίλισσα της ποπ στο ίδιο κομμάτι με το -και καλά- αλητόπαιδο από τη Σρι Λάνκα που πέρυσι κοπανιόταν ότι ήταν "boooooooorn free!") αλλά, τουλάχιστον, θέλει να κάνει κάτι πρωτοποριακό. Κατά πάσα πιθανότητα αφήνει το demo να διαρρεύσει για να κόψει αντιδράσεις. Ως fan εύχομαι να ανακάμψει από τη στασιμότητα των τελευταίων χρόνων και να κόψει κώλους.





Υ.Γ. Ας της πει κάποιος ότι στα 53 δεν επιτρέπεται να αναφέρεται στον εαυτό της ως "girl".
Υ.Γ.2. Επειδή τα uploads τα κατεβάζουν από το YouTube σωρηδών και δεν υπάρχει official stream, δοκιμάστε αυτό, αν δουλεύει ακόμα.
Υ.Γ.3. Δεν ανεβάζω download link, γιατί εδώ οι φυλακές είναι ακόμα χιτλερικές.


2 σχόλια: