9.12.14

#blogovision 2014: 16

16. Chet Faker - Built On Glass




"You gotta know, I'm feeling love, made of gold"
Είχε 13 χρυσά piercing. Στην αρχή είχα μετρήσει 11, όταν έφτασε σπίτι μου και γδυθήκαμε είδα πού κρύβονταν τα άλλα 2. 'Ηταν πολύ γλυκό παιδί, από αυτούς που ο ήλιος φωτίζει τα γαλάζια μάτια, τα ξανθά μαλλιά και τα χρυσά piercing και εύχεσαι να υπήρχε και κάτι άλλο πέρα από την ομορφιά. 
"Another soul to meet my void then, of anything bare that's made of gold"
Δεν μπορούσα να του πω να μην βλεπόμαστε, πιο πολύ επειδή δούλευε σ'αυτό το hip και ακριβό και πάντα busy μπεργκεράδικο στην πιο cool συνοικία του Βερολίνου. Ξεπουλιόμουν γι'αυτό το τέλειο μπέργκερ με γουακαμόλε και τσιπς γλυκοπατάτας και δεν ένιωθα καμία ντροπή. Ντρεπόταν να με φιλήσει σταυρωτά στη δουλειά γιατί ήταν ιδρωμένος και ίσως μύριζε. Έβγαζε και τα πολλά χρυσά, μάλλον για να μη χάσει κανένα μέσα στη μαγιονέζα, ή του πέσει πάνω στο crispy bacon. 
"A heart will swell before it's hardened, with the flick of the hair, it can make you old"

Του άρεσε πολύ ο Chet Faker και η Azealia Banks. Ήθελε πάντα να βάζουμε Chet Faker όταν αράζαμε σπίτι, ένα πρωί είχε βάλει μουσική και με φιλούσε για να ξυπνήσω. Εγώ ροχάλιζα ψεύτικα και δήθεν του έδιωχνα το χέρι. "Δεν είσαι γλυκός" μου έλεγε, "είμαι με αυτούς που θέλω" ήθελα να του πω, δεν θυμάμαι καν τι έλεγα, ίσως χλαπάκιαζα ένα μπέργκερ με BBQ sauce, πολύ καυτερό το συγκεκριμένο, πάντα έπινα ένα λίτρο κόκα κόλα μαζί. 
Δεν ήθελα να του πω να σταματήσουμε να βρισκόμαστε μόνο και μόνο επειδή τον συμπαθούσα σαν άτομο και έφτιαχνε νόστιμα μπέργκερ. Στην τελική, θα μπορούσαμε να γίνουμε φίλοι καλοί, να βγαίνουμε έξω, να περνάμε ωραία και το πρωί να ανοίγουμε κρυφά το μπεργκεράδικο και να τρώμε δικά μας μπέργκερ που θα εμπνεόμαστε μέσα στη μαστούρα μας. Και το ότι δεν ταιριάζεις σεξουαλικά με κάποιον, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να είστε φίλοι.
"Another one, another you, it's gotta be love, I said it"

 Δεν έχω ξαναφάει εκεί μπέργκερ από τότε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου