10.12.14

#blogovision 2014: 14

14. La Roux - Trouble In Paradise


Το παρόν κείμενο μπορούσε να έχει ως εναλλακτικό τίτλο "Πώς να κάνετε τις πιο γκλάμορους διακοπές στα Καμμένα Βούρλα". Και μερικά τιπς:
- Πιείτε πολύ αλκοόλ με καλαμάκι, σαν να είστε η Πάρις Χίλτον το 2006.
- Αν έχετε γυρίσει Ελλάδα για διακοπές από το εξωτερικό, να έχετε ύφος και στάση "αχ πώς το λέτε εσείς εδώ, γιατί ξεχνάω πώς το λέμε εμείς εκεί". Σίγουρα δεν θυμάστε τα τραγούδια με τα οποία το κουνούσατε το Μάιο γιατί "εκεί μωρέ δεν ακούω τέτοια", φυσικά έχετε επίσης ξεχάσει ότι "δεν αφήνετε τιπ στην Ελλάδα ε, στο Βερολίνο είθισται" και από πού στρίβετε για Εθνική γιατί "μωρέ έχω τόσο καιρό να οδηγήσω στην Ελλάδα".
- Πιείτε πολλά υποβρύχια.
- Φορέστε κάτι λεοπάρ, ειδικά αν είστε άντρες.
- Φορέστε κάτι σε περούκα και κραγιόν, ειδικά αν είστε άντρες.
- Τραβήξτε βίντεο με τα παραπάνω, γύρω στις 6 το πρωί, την ώρα που η κυρία Τέση από δίπλα θα βγει με τις φίλες της για το πρωινό τους μπανάκι.
- Εκφράστε δυνατά στο σοκάκι δίπλα στο σπίτι που κάνετε διακοπές με την οικογένειά σας από μικρά, το άγχος σας ότι "ρε μαλάκα, λες να έμεινα έγκυος;" ή τις αμφιβολίες σας για τον μπάρμαν του χωριού που "σίγουρα είναι αδερφή ρε, είδες στήθος γυαλί;". Ή σχολιάστε κάποιο πέος, κατά προτίμηση επιφανούς προσωπικότητος του χωριού, π.χ. του άλλου μπάρμαν.
- Μιλήστε υποτιμητικά για τις γύρω περιοχές, λες και εσείς είστε από το Παρίσι. "Στη Λαμία το έκανες το τατουάζ ε; Χμ, το βλέπω." 
- Αν θέλετε να αλλάξετε τον αέρα σας πηγαίνετε στη Λαμία, την οποία ίσως να σνομπάρατε κάποτε γιατί από τατουάζ χωλαίνει, αλλά στα μπαρ είναι πρώτη.
- Βουτήξτε το πορτοκάλι του σφηνακίου κίτρινης τεκίλας σε καφέ και ζάχαρη.
- Πιείτε πολλά σφηνάκια κίτρινης τεκίλας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου