4.12.13

blogovision #17


Αγαπητό metobear, 

έχω ένα πρόβλημα. Με την κοπέλα μου δεν μοιραζόμαστε το ίδιο μουσικό γούστο. Αυτή θέλει ποτάρες, τσιγαράρες και ζωάρες στα σκυλάδικα, εγώ θέλω μικρά gigs με πιο indie πράγματα. Αγαπημένο μου live φέτος της Torres στο six d.o.g.s., αγαπημένη της στιγμή προχθές στην πρεμιέρα Μαζωνάκη - Γαρμπή. Δεν δέχεται τίποτα από αυτά που της βάζω, τα θεωρεί κουλτουριάρικα και νυσταλέα. Στην αρχή με γοήτευε αυτή η διαφορά στα γούστα μας, τώρα βλέπω ότι το χάσμα είναι αγεφύρωτο. Τι να κάνω;
Με εκτίμηση, 
Γ.

Αγαπητέ Γ,

είναι δύσκολη φάση αυτή. Μοιραία κάποιος θα σύρει τον άλλον στα δικά του ακούσματα, πράγμα το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό. Γιατί στην τελική, τι έχει ο Μαζωνάκης και η Καιτούλα; Δηλαδή εσύ γαλουχήθηκες μόνο με Led Zeppelin και Radiohead; To "Τελειώσαμε Εδώ" δεν το χόρεψες ποτέ; Δεν ανατρίχιασες ποτέ που η Καιτούλα δεν ζήτησε από σένανε να σώσεις την ανθρωπότητα, αγάπη ζήτησε μόνο να δώσεις και τρυφερότητα; Μάλιστα, σε πληροφορώ ότι οι σκυλάδες είναι τα πιο ανοιχτά μυαλά γιατί δεν τους νοιάζει που εσύ ακούς Atoms For Peace και τους ψηφίζεις στην Blogovision. Και δεν τους νοιάζει τι είναι η blogovision, γιατί "αν ψηφίζουμε Παολάρα μ**νάρα, να ψηφίσω σ'αυτό το τέτοιο το πώς το 'πες". Ούτε εγώ συμφωνώ με τη φιλοσοφία του μπουζουκιού βέβαια, αλλά στην τελική, live είναι κι αυτό. Όπως εσύ δίνεις 20 ευρώ για να δεις Torres, έτσι κι αυτή δίνει για να δει Καιτούλα, αλλά να 'χει και το γαρύφαλλο πρόχειρο να το πετάξει όταν θυμηθεί "τον κουλτουριάρη" που την παράτησε με τις φίλες της. Προσπάθησε να βρεις κάτι να γεφυρώσεις αυτό το χάσμα, η Torres π.χ. είναι πολύ καψουριάρα. Άκου στίχο:



..και άκου στίχο:



Φιλικά, 
G.

*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου