3.12.13

blogovision #18

Ο φίλος και πιστός κοινωνός της trash κουλτούρας Ερμής, ήταν ο πρώτος που μοιράστηκε με τη Σούπερ Κατερίν.. εεε.. το meant to be artists το ερώτημα που τον ταλανίζει. Στέλνετε τις δικές σας σε σχόλιο/inbox/mail/ταχυδρομικό περιστέρι.




Αγαπητό metobear,
όποια νέα κοπέλα γνωρίζω με βλέπει σα φίλο άμεσα. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ενώ εγώ κρατάω κάποιες αποστάσεις για να το αποτρέψω, αυτές αμέσως μου ανοίγονται αρκετά και μου λένε τα προσωπικά τους. Τόσο προσωπικά που πολλές φορές χάνει τη μαγεία το θέμα και ξενερώνω. Τι να κάνω?
Ερμής.


Αγαπητέ Ερμή,
έχεις σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να φταίνε οι αποστάσεις που κρατάς; Μήπως αυτό το ότι "ανοίγονται αρκετά" είναι μια προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά στον Ερμή ως άντρα και όχι στον Ερμή ως φίλο; Εξαρτάται φυσικά και τι εννοείς μ'αυτό το άνοιγμα, καθώς το "αχ Ερμή μου, δεν φοράω σουτιέν και μου βγαίνει έξω το βυζί" μπορεί να είναι μια αδέξια προσπάθεια μιας κοπέλας να γίνει ποθητή, να την προσέξεις, να βάλει στο κεφάλι σου ότι ναι, έχει και βυζί εκτός από προσωπικότητα. Από την άλλη, μπορεί να σου αναφέρει άλλους άντρες με σκοπό να ανάψει μέσα σου τη σπίθα του κυνηγού, λίγο να ζηλέψεις, να διεκδικήσεις, να ανταγωνιστείς. Εκτός βέβαια αν σου αναφέρει με τόσο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πώς τη στρίμωξε χθες ο δίμετρος, οπότε δεν έχεις καμία τύχη, πίστεψέ με. Μήπως είσαι πολύ κύριος και πρέπει να γίνεις λίγο αλήτης; Μήπως πρέπει να ξεκαθαρίζεις περισσότερο τους σκοπούς σου; Μήπως σε έχει επηρεάσει το πάθος σου για την Αλέκα; Μήπως είσαι Ολυμπιακός; Όπως και να 'χει, δεν είναι κακό να σε βλέπουν σαν φίλο, σκέψου και τον Scott Eastwood ξερω γω που δεν μπορεί να σταυρώσει φίλη γιατί όλες τον βλέπουν ως γκόμενο. Δράμα.
Με αγάπη,
G.



*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου