23.8.11

Nice to meet you. I'm Autumn..



Και μιας και το καλοκαίρι έχει αρχίσει να κλείνει τον κύκλο του (και ας διαφωνεί ο Gee όσο θέλει) και επειδή βαριέμαι τι ζωάρα μου μιας και δεν ξεκίνησα ακόμα διάβασμα για την εξεταστική, ιδού ένα preview για τον πολλά υποσχόμενο κινηματογραφικό χειμώνα που έρχεται (χωρίς πλάκα, τι θα πρωτοδώ φέτος; πανζουρλισμός γίνεται!). Ένα χορταστικό, γεμάτο blockbusters καλοκαίρι δίνει την σειρά του σε ένα εξίσου χορταστικό, οσκαρικό φθινόπωρο με αρκετές ακριβές παραγωγές, ταινίες εποχής, βιογραφίες, διασκευές θεατρικών έργων και γνωστών βιβλίων, ιδανικές ταινίες για μάχη μεγατόνων στα προσεχή Όσκαρ τον Φλεβάρη, χωρίς φυσικά να λείπουν οι ανάλαφρες κομεντί και οι καταιγιστικές περιπέτειες. Στις 21 Σεπτέμβρη λοιπόν τελειώνει ημερολογιακά το καλοκαίρι, μηδενίζει το καντέρ των ημερών του καλοκαιριού και επιτέλους καλώς ήρθες φθινόπωρο (ναι, είμαι από αυτούς που προτιμάνε το χειμώνα από το καλοκαίρι)!






-My name is Tom
-Nice to meet you. I'm Autumn...


ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ





Καλά ξεκινάμε, με δύο δυνατές πρεμιέρες στις 29 του Σεπτέμβρη. Πρώτη (αν και σίγουρα όχι καλύτερη) το "Friends with Benefits", ρομαντική κομεντί με τον βαρέθηκα-τη-μουσική-και-είπα-να-πιάσω-τις-ταινίες Justin Timberlake και την να-ναι-καλά-το-Black-Swan-που-εκτόψευσε-την-καριέρα-μου Mila Kunis. Οι πρώτες κριτικές δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, αλλά θα το δω γιατί το σκηνοθετεί ο Will Gluck του "Easy A" και εκτός των άλλων, στην ταινία παίζουν και οι Patricia Clakson, Richard Jenkins, Woody Harrelson, Bryan Greenberg και κάνουν πέρασμα οι Emma<3Stone, Masi Oka (το κακόμοιρο κινεζούλι από το "Heroes") και Jason Segel.





Και επειδή είμαι σίγουρος ότι περιμένεις την "καλύτερη", ιδού! "Drive" από τον, βραβευμένο στις Κάννες, Nicolas Winding Refn ή αλλιώς ένεση αδρεναλίνης με τον hotter than ever Ryan Gosling, τον Breaking Bad Bryan Cranston και την Carey Mulligan με την πάντα ευχάριστη παρουσία της. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα παραπάνω, απλά δες το τρέιλερ.



ΟΚΤΩΒΡΗΣ





Ο Οκτώβριος ξεκινάει με τρεις μεγάλες πρεμιέρες στις 6 του μήνα, μία εκ των οποίων είναι και ελληνικής παραγωγής. Η πολύ μεγάλη θεατρική επιτυχία "Το Γάλα", μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Γιώργο Σιούγα με τον αγγλικό τίτλο "Burning Heads". Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Όμηρος Πουλάκης, Ιωάννα Τσιριγκούλη και Προμηθέας Αλειφερόπουλος. Το τρέιλερ πάντως δεν μου πολυγεμίζει το μάτι. 





Τα βλέμματα πάντως στις 6 του Οκτώβρη είναι στραμμένα στην πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Woody Allen, "Midnight in Paris", που άνοιξε την αυλαία του Φεστιβάλ των Καννών και αναδείχτηκε μετά από λίγο καιρό ως η πιο επιτυχημένη εισπρακτικά ταινία του Allen, αποσπώντας παγκόσμια κριτική αποδοχή. Εκπληκτικό καστ με τους Owen Wilson, Rachel Mac Adams, Michael Sheen, Adrien Brody, Kathy Bates, Alisson Pill, Marion Cotillard και Carla Bruni στους βασικούς ρόλους.





Την ίδια μέρα ανοίγει και το "Fright Night" με τον Colin Farrell να υποδύεται έναν βρικόλακα που απειλεί την οικογένεια του έφηβου φαν ταινιών τρόμου Anton Yelchin ο οποίος ζητά βοήθεια από τον ξεπεσμένο και έμπειρο σε τέτοιες περιστάσεις ηθοποιό David Tennant. Αν μη τι άλλο φαίνεται χορταστικό, παίζει και ο Doctor Who και η ηθοποιάρα Toni Collete στο ρόλο της μητέρας του Yelchin.





Βέβαια η ταινία του μήνα δεν είναι άλλη από το "Ides of March" του George Clooney με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον Ryan Reynolds στο πλάι του. Το μεγάλο στοίχημα για τα φετινά Όσκαρ, μια ταινία για την βρώμικη πλευρά της πολιτικής (γιατί, υπάρχει και άλλη;) με ένα λαμπερό καστ (πέραν των προαναφερόμενων στην ταινία πρωταγωνιστούν και οι Philipp Seymour Hoffman, Evan Rachel Wood, Marisa Tomei και Paul Giamatti). Από 13 Οκτωβρίου στις αίθουσες.





Εξαιρετικό καστ έχει και το "Contagion" του Steven Sodebergh που θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 20 Οκτωβρίου. Φονικός ιός απειλεί τον πλανήτη και πιο συγκεκριμένα τους Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Kate Winslet, Jude Law, Bryan Cranston (η καριέρα του πήρε φόρα μετά τα 3 Εmmys, να ναι καλά το Breaking Bad!) και Laurence Fishburne. Αν και αγαπώ τις ταινίες αυτού του είδους, το συγκεκριμένο φιλμ φαίνεται σα να μην έχει τίποτα καινούργιο να προσφέρει. Τζάμπα το κάστινγκ.





Μέρα εθνικής περηφάνειας (ντόιγκ) η 27 Οκτωβρίου, μέρα που θα ανοίξει το τέταρτο μέρος της σειράς Λούφα και Παραλλαγή στις αίθουσες (το "ελληνικές" εξυπακούεται, σιγά μην άνοιγε πουθενά αλλού). "Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στη Στεριά" με το βασικό καστ της μεγάλης επιτυχίας του 2005 "Σειρήνες στο Αιγαίο" να επιστρέφουν. Ορφέας Αυγουστίδης, Ιωάννης Παπαζήσης, Γιώργος Σειταρίδης, Βίκυ Καγιά και Γιάννης Τσιμιτσέλης σε νέες περιπέτειες στην Αθήνα αυτή τη φορά, με την 12χρονη Πακιστανή προστατευόμενη του πρώτου να εξαφανίζεται και τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τον βοηθήσουν να τη βρει (ή κάτι τέτοιο). Στη σκηνοθεσία και το σενάριο προφανώς ο Νίκος Περάκης, του οποίου απ' ότι φαίνεται του τελειώσαν τα λεφτά από τις προηγούμενες ταινίες της σειράς και μιας και οι υπόλοιπες που βγάζει πατώνουν στα ταμεία είπε να το ρίξει σε αυτό που ξέρει καλύτερα γιατί έχουμε και κρίση και δεν τον παίρνει να ρισκάρει άλλο! Επιστροφή στο στάνταρ χρήμα.


ΝΟΕΜΒΡΗΣ





Με μια πολύ έξυπνη (και οικονομική) κωμωδία καταστάσεων επιστρέφει ο Roman Polanski, διασκευάζοντας την ελβετική θεατρική επιτυχία (ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στην Αγγλία όπου κέρδισε και 3 Tony) "Carnage" στη μεγάλη οθόνη. Η Kate Winslet, ο Christopher Waltz, η Jodie Foster και ο John C. Reilly είναι δύο ζευγάρια γονέων που συναντιούνται για να συζητήσουν πολιτισμένα τις διαφορές των μικρών παιδιών του αλλά η συζήτηση αυτή έχει απροσδόκητες εκβάσεις. Όλο και κάποια υποψηφιότητα θα τσιμπήσει στα επερχόμενα Όσκαρ. Συμμετέχει και στο Φεστιβάλ Βενετίας που θα διεξαχθεί στις αρχές του Σεπτέμβρη.





Ας ρίξουμε όμως λίγο το επίπεδο και ας θυμηθούμε ότι εκτός από τα Όσκαρ υπάρχουν και τα Χρυσά Βατόμουρα (ή έστω τα MTV Movie Awards) και για φέτος, αναμφισβήτητο φαβορί σε κάθε κατηγορία δεν είναι άλλο από το "Breaking Dawn: Part 1". Σκηνοθέτης και συντελεστές δεν έχουν σημασία μπροστά στον σίγουρα αστείο γάμο της Bella με την Εdward και το βίαιο γαμήσι αυτών των δύο που θα αφήσει την Bella έγκυο με ένα βαμπιράκι που προσπαθεί να της φάει τα σωθικά! Η χαρά του κάφρου! 17 Νοεμβρίου, παγκόσμια πρεμιέρα.





Και για να σοβαρευτούμε λίγο, τελευταία προγραμματισμένη πρεμιέρα του μήνα, στις 24, το ριμέικ του "Straw Dogs" του 1971, με τον James Marsden και την Kate Bosworth στους ρόλους που είχαν κάποτε ο Dustin Hoffman και η Susan George, και τον Rod Lurie στη σκηνοθεσία. To τρέιλερ πάντως είναι πολλά υποσχόμενο και φαίνεται αντίστοιχα σοκαριστικό με το πρωτότυπο. Α! Μην ξεχάσω! Παίζει και ο Σκανδιναβός θεός Alexander Skarsgard


ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ





Πρώτη μεγάλη πρεμιέρα του τελευταίου μήνα του χρόνου, η ελληνική ψευτό-υπερπαραγωγή της χρονιάς , "Το Τανγκό των Χριστουγέννων" του Νίκου Κουτελιδάκη. Πρωταγωνιστής ο Γιάννης Στάνκογλου, που ερωτεύεται την γυναίκα (Βίκυ Παπαδοπούλου) του συνταγματάρχη του (Γιάννης Μπέζος) και ζητάει από τον Αντίνοο Αλμπάνη να του μάθει τανγκό για να μπορέσει να τη ζητήσει σε χορό στην χριστουγεννιάτικη γιορτή του στρατοπέδου. Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Γιάννη Ξανθούλη, από 1η Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους.





Ακολουθεί το "The Artist", ασπρόμαυρο και βουβό φιλμ από τον Michel Hazanavicius, που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Φεστιβάλ των Καννών όπου και απέσπασε το βραβείο ανδρικής ερμηνείας για τον πρωταγωνιστή της Jean Dujardin. Οι πιο αισιόδοξοι μιλάνε και για μια πιθανή υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, πράγμα διόλου απίθανο άμα σκεφτεί κανείς ότι την διανομή της ταινίας στην Αμερική έχουν αναλάβει οι Weinstein. 22 Δεκεμβρίου θα μάθουμε άμα τελικά αξίζει ή όχι.




Για τις 5 Ιανουαρίου του 2012 έχει προγραμματιστεί η έξοδος στις αίθουσες, μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της φετινής χρονιάς, την τελευταία ταινία του Clint Eastwood, για τη ζωή του "J. Edgar" Hoover, διευθυντή του FBI από το 1920 και έπειτα. Το σενάριο έχει γράψει ο Dustin Lance Black ("Milk") και η ταινία απ' ότι φαίνεται θα επικεντρώνεται κυρίως γύρω από την προσωπική (ομοφυλοφιλική) ζωή του Edgar, πράγμα που προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου καθώς πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Leonardo DiCaprio και αμόρε του ο Armie Hammer. Yummy! Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Naomi Watts, Josh Lucas και Judi Dench και εξυπακούεται ότι αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τα Όσκαρ.





Oι μεγάλες ταινίες της χρονιάς όμως δεν σταματούν εδώ, αν μη τι άλλο από εδώ και πέρα ξεκινάει το καλό!! Με άγνωστη ημερομηνία εξόδου προς το παρόν (όπως και όλες οι επόμενες ταινίες - φαντάζομαι όμως πως θα προβληθούν κάπου εκεί κοντά στα Όσκαρ)  μια από τις πιο μεγάλες ταινίες του 2011 είναι το "Tinker, Taylor, Soldier, Spy" του Tomas Alfredson, που από το εθιστικό του τρέιλερ προβλέπω ότι θα μας πάρει τα μυαλά. Εκρηκτικό καστ, με τον Gary Oldman να υποδύεται έναν βετεράνο κατάσκοπο που προσπαθεί να ανακαλύψει έναν σοβιετικό πράκτορα στους κόλπους της MI6. Τον Oldman πλαισιώνουν οι Tom Hardy, Colin Firth, Mark Strong και John Hurt. Οι προσδοκίες μεγάλες!





Εργατικός ήταν φέτος ο Steven Spielberg, ο οποίος πέραν από το κινουμένων σχεδίων "The Adventures of Tintin" σκηνοθέτησε και το "War Horse" μια ταινία βασισμένη στο ομώνυμο (βραβευμένο με 5 Tony) θεατρικό έργο που αφηγείται την ιστορία του Albert και του αγαπημένου του αλόγου κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο πρωτοεμφανιζόμενος Jeremy Irvine και δίπλα του οι David Thewlis, Peter Mullan και Emily Watson. Να σημειωθεί ότι Spielberg + πολεμική ταινία = Όσκαρ.





Σε άγνωστα νερά κολυμπάει ο Martin Scorcese με την τελευταία του ταινία, η οποία όχι μόνο δεν έχει πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio αλλά είναι γυρισμένη σε 3D (!) και είναι βασισμένη στο παιδικό (!!) μυθιστόρημα "The Invention of Hugo Cabret". Τα περίεργα όμως δεν σταματάνε εδώ. Στο "Hugo", πέραν από τα πιτσιρίκια Asa Butterfield και Chloe Grace Moretz, τον Jude Law, τον Christopher Lee και τον Ben Kingsley, πρωταγωνιστεί και ο Sacha Baron Cohen (!!!). Κουλό κάστινγκ, κουλό στόρι για Scorcese, κουλό τρέιλερ, γενικά κουλή ταινία, κάποιοι λένε θα πάει για Όσκαρ, εγώ λέω πως θα περιοριστεί στα τεχνικά.





Α και τώρα που το θυμήθηκα, ποιο είναι ήδη το πιο σίγουρο Όσκαρ για φέτος; Μα φυσικά αυτό που θα κερδίσει η Meryl Streep για το "The Iron Lady" όπου υποδύεται την Margaret Thatcher, με πολύ μεγάλη επιτυχία απ' ότι φαίνεται και στο τρέιλερ (ναι, επίτηδες είναι τόσο τρομακτική, κι εγώ αναρωτιόμουν στην αρχή). Η ταινία βέβαια μάλλον δεν θα λέει και πολλά πέραν από την ερμηνεία της Streep στην οποία φαίνεται να βασίζεται στο 99,9%. Άντε καιρός να πάρει αυτό το ριμαδιασμένο το 3ο Όσκαρ, έστω ως "συγγνώμη" που το έχασε για 14η φορά το 2010 από την Sandra Bullock (ανέκδοτο από τα καλά).





Αν υπάρχει κάποια υπολογίσιμη αντίπαλος για την Streep αυτή δεν είναι άλλη από την Tilda Swinton στο "We Need To Talk About Kevin", ταινία και ερμηνεία που συζητήθηκαν πάρα πολύ στις Κάννες, αποσπώντας πλήθος θετικών κριτικών. Βέβαια η εντελώς απροσδόκητη νίκη της το 2008 για το Michael Clayton ελαχιστοποιούν τις πιθανότητες της για ακόμα μια νίκη, αλλά κουβέντα να γίνεται! Για την ταινία δεν ξαναγράφω, τα έχω πει όλα εδώ.




Βέβαια, τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάρχει ένα ακόμα όνομα που "απειλεί" την Streep στα επόμενα Όσκαρ, η Michelle Williams, που από κοριτσάκι του Dawson's Creek έγινε νούμερο ένα όνομα στις indie παραγωγές και τώρα αναλαμβάνει τον ρόλο της θρυλικής Marilyn Monroe στο "My Week With Marilyn" του Simon Curtis (σαν πολλές ταινίες εποχής δεν έχουν μαζευτεί φέτος;). H ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο New York Film Festival και είναι βασισμένη στο ημερολόγιο του Colin Clark που ήταν βοηθός σκηνοθεσίας στην ταινία "The Prince and the Showgirl" όπου πρωταγωνιστούσε η Marilyn. Στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται επίσης η Emma Watson, η Julia Ormond, η Judi Dench, ο Kenneth Branagh και ο Dominic Cooper.





Η ίσως πιο αναμενόμενη ταινία της χρονιάς και το μεγαλύτερο πρώιμο φαβορί για τα φετινά Όσκαρ είναι για ακόμα μια φορά ο David Fincher και το πρώτο μέρος της δικιάς του διασκευής της τριλογίας Millenium. "The Girl with the Dragon Tattoo", με ένα πολλά υποσχόμενο τρέιλερ και ένα πολλά υποσχόμενο soundtrack επίσης. Ο Fincher επιστρέφει στο στυλ ταινιών στο οποίο και διέπρεπε στο πρώτο στάδιο της καριέρας του, πριν αρχίσει να επιθυμεί διακαώς ένα χρυσό αγαλματίδιο. Daniel Craig, Rooney Mara, Robin Wright, Christopher Plummer και Stellan Skarsgard στο πρωταγωνιστικό καστ, Trent Reznor και Αtticus Ross ξανά στη μουσική επένδυση και Steven Zaillian ("Schindler's List", "Gangs of New York", "Awakenings") στο σενάριο, δεν μύρισε απλώς Όσκαρ, βρωμοκόπησε ο τόπος!




Πάρε και ένα blockbuster για να μην μείνεις παραπονεμένος. Πέντε χρόνια μετά την τελευταία του επικίνδυνη αποστολή, ο Tom Cruise επιστρέφει σε ένα από τους μεγαλύτερους ρόλους της καριέρας του στο "Mission Impossible 4: Ghost Protocol". Στο τέταρτο μέρος της σειράς, η IMF κλείνει έπειτα από την εμπλοκή της σε βομβιστική επίθεση στο Κρεμλίνο και ο Τομάκος με την παρέα του καλούνται να διασώσουν το αμαυρωμένο όνομα της υπηρεσίας τους. Την σκυτάλη στη σκηνοθεσία πήρε ο Brad Bird του "The Incredibles" στην πρώτη live action ταινία του, η οποία υπόσχεται δράση, εκρήξεις και φοβερά εφέ. Στο καστ περιλαμβάνονται εκτός των άλλων οι Jeremy Renner, Josh Holloway, Simon Pegg και Tom Wilkinson. 21 Δεκεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική, άγνωστο ακόμα το πότε θα έρθει στην Ελλάδα.




Καινούργια ταινία φέτος και από τον David Croneberg, με τον Viggo Mortensen ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο να υποδύεται τον Freud και τη έντονη σχέση του (όχι σεξουαλική) με τον Carl Jung (Michael Fassbender), αποτέλεσμα της οποίας ήταν η γέννηση της ψυχανάλυσης. Η Keira Knightley και ο Vincent Cassel συμπληρώνουν το καστ και η ταινία θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας. Ενδιαφέρον φαίνεται αν μη τι άλλο και αξιοπρεπής παραγωγή (αν και με ένα αρκετά λιτό budget της τάξεως των 15.000.000).




Πρώτη σκηνοθετική απόπειρα από τον Ralph Fiennes, το "Coriolanus", σύγχρονη διασκευή της ομώνυμης τραγωδίας του Shakespeare, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τον Gerald Butler, την Jessica Chastain, την Vanessa Redgrave και τον Brian Cox. Το έργο του Shakespeare διηγείται την ιστορία ενός εξόριστου ήρωα της Ρώμης ο οποίος συμμάχησε με τον ορκισμένο εχθρό του με σκοπό να εκδικηθεί την πόλη του. Δεν μου έκανε και πολύ κούκου το τρέιλερ, αλλά οι πρώτες κριτικές από το Φεστιβάλ Βερολίνου όπου πρωτοπροβλήθηκε ήταν θετικές, οπότε βλέπουμε..!





Για φινάλε κράτησα την τελευταία δουλειά του αγαπημένου Ισπανού Pedro Almodovar, το δραματικό θρίλερ "La Piel Que Habito" (ελεύθερη μετάφραση: το δέρμα στο οποίο κατοικώ) που μπορεί να μην θριάμβευσε στις Κάννες αλλά κέρδισε τους κριτικούς. O Antonio Banderas επιστρέφει ως πρωταγωνιστής σε ταινία του Almodovar, πλάι στην Elena Anaya και την Marisa Paredes. To τρέιλερ είναι στην ισπανική οπότε όσοι δεν είστε ισπανομαθείς απολαύστε απλώς τις εικόνες. Για περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.


Για να συνοψίσουμε, καινούργιες δουλειές από Allen, Sodebergh, Croneberg, Fincher, Scorsece, Alfredson, Clooney, Fiennes, Almodovar, Eastwood, Polanski και 2 από Spielberg,  ερμηνείες από Reynolds, Streep, Williams, Mortensen, Swinton, Oldman, Winslet, Firth, DiCaprio, Waltz και Clooney, μπόλικες ακριβές παραγωγές, αν μη τι άλλο φέτος θα είναι μια χορταστική κινηματογραφική χρονιά.
Άντε καλό μας χειμώνα!


ps: Οι ημερομηνίες εξόδου παίζει να αλλάξουν.

2 σχόλια:

  1. Πόσο συμπάσχω μαζί σου, κι εγώ ακόμα δεν τόλμησα να ξεκινήσω διάβασμα για την εξεταστική!!
    Πάντως από ταινίες επικρατεί χάος!!!! Αυτές που θέλω να δω όπως-και-δήποτε είναι The Iron lady (άρε Streep τι μας κάνεις;), J. Edgar, A dangerous Method, Drive, Midnight in Paris...Και μετά όλες τις υπόλοιπες που αναφέρεις!!
    Θα ήθελα να συμπληρώσω και την νέα ταινία του πολύ καλού Stephen Daldry το "Extremely Loud and Incredibly Close" με Hans και Bullock, καθώς και το "The Help" που έχει σπάσει τα ταμεία στο Αμέρικα!!
    Α! και κρατάω μικρό καλάθι όσον αφορά το τρίτο oscar της Meryl γιατί στην γωνία παραμονεύει η Glenn Close που υποδύεται τον άντρα (και της χρωστάν το oscar) στην ταινία Albert Nobbs (μονο που δεν βγήκε ακόμα ημερομηνία εξόδου και ελπίζω να πάει για του χρόνου!! χιχιχι)
    εξαιρετική δουλειά Jay!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thank you cinepanikos! :D
    Ναι, έχω ακούσει για το Extremely Loud blah blah αλλά δεν υπάρχει καμιά περαιτέρω πληροφορία για την ταινία, γι' αυτό δεν την πρόσθεσα! Επίσης βγάζει και ο Cameron Crow ταινία, το "We Brought the Zoo" με την Johanson και τον Damon!
    To Albert Nobbs δεν ήξερα ότι θα βγει φέτος!! Μα καλά και αυτοί όμως, υπερβολή, δεν μπορούσαν να προσλάβουν κάποιον άντρα για να κάνει τι δουλειά; :P
    Πραγματικά όμως, τι θα πρωτοδούμε φέτος; Όλα τα λεφτά μου στα σινεμά θα τα σκορπάω! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή