22.5.11

#musicrevolution


20 Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο album του Patrick Wolf, με τίτλο 'Lupercalia'. Το αρχικό concept ήταν να λέγεται The Conqueror και να αποτελεί τη συνέχεια του The Bachelor, σχηματίζοντας ένα διπλό δίσκο, με τίτλο Battles. Τελικά ο Wolf αρραβωνιάστηκε, καψουρεύτηκε και το νέο του album είναι μια 'ωδή στην αγάπη', κάτι που φαίνεται και από τον, ξεκάθαρα πιο ποπ και χαρούμενο, ήχο των singles. Ο ίδιος λέει:


"Songs about love are obviously the most common theme in pop music, but I wanted to approach it in a way that hadn't been done before. The title refers to the Lupercalia festival, which is the ancient fertility and love festival that happens around Valentine's Day. I strive to be original – it's one of my biggest ambitions. There can be nothing worse sometimes than a soppy love record – imagine if I'd called it To Love: Patrick Wolf!"


Τον προτιμούσα bachelor, αν μη τι άλλο. Το τρίτο single "House" είναι εξίσου αγαπουλίστικο με τα προηγούμενα, πάντως.






Την ίδια ημερομηνία με τον Patrick, οι Digitalism κυκλοφορούν το νέο τους album. Πρώτο δείγμα ήταν το single '2 Ηearts', ενώ χθες μας έδωσαν και το 'Forrest Gump', τη συνεργασία τους με τον frontman των The Strokes, Julian Casablancas (αγαπώ το επίθετό του). Στο κομμάτι είναι έντονες οι πινελιές του Julian και το αποτέλεσμα είναι ένα υπερκαλοκαιρινό ραδιοφωνικό ηλεκτρορόκ χιτάκι, με τίτλο που με χαλάει όμως γιατί σιχαίνομαι τον Tom Hanks. Α, ο δίσκος τους λέγεται "I Love You Dude". Δεν τους αγαπάτε λίγο περισσότερο τώρα?


Digitalism - Forrest Gump (feat. Julian Casablancas)




Μες στην εβδομάδα διέρρευσε ο δίσκος της Gaga, τα είπαμε αυτά. Αυτό που δεν είπαμε είναι ότι διέρρευσε και ο καταπληκτικός νέος δίσκος των Bon Iver (μέχρι πριν λίγο καιρό νόμιζα ότι πρόκειται για ένα άτομο). Μπορείτε να περιμένετε μέχρι τις 21 του Ιουνίου, βέβαια, διότι δεν είναι σωστό να κατεβάζουμε από τόρεντζ, τζιζ, κακό, και, μέχρι τότε, ακούστε το πρώτο single:





P.S. Έχει και ηλεκτρικές κιθάρες, kudos στον Justin Vernon. Μπορείτε να κατεβάσετε το 'Calgary' εδώ και να δείτε τους στίχους εδώ, έτσι για το singalong.




James Blake. Πολλοί των χαρακτήριζαν hipster James Blunt, αλλά αυτός μάλλον ήρθε για να μείνει. Έχουμε νέο video, για μία από τις πιο αδιάφορες στιγμές του δίσκου του. Χάθηκε το "To Care (Like You)" ας πούμε?






Νέα κομμάτια και video μας παρουσίασαν και οι Σουηδοί jj. To video για το κομμάτι Angels μας πάει στο Hong Kong και η μόνη παραφωνία του είναι η ασχημούλα τραγουδίστρια Erin Kastlander.



jj - No One Can Touch Us Tonight

jj - Ice





Το νέο project του Nick Cave, οι Grinderman, μας ετοίμασαν νέο NSFW (Not Safe For Work, για όσους έχετε απορία, έπρεπε να το googlάρω ο βλάχος) video για το κομμάτι 'Mickey Mouse And The Goodbye Man'. Tα σπάει το βίντεο, έχει και κάτι βυζιά που στάζουν γάλα, νομίζω ότι όποιος το δει νιώθει πολύ rawck. Και για να μην ξεχνιόμαστε, οι Grinderman θα περάσουν και από τα μέρη μας.






Οι θρυλικοί Blondie επιστρέφουν με νέο album σε παραγωγή του Jeff Saltzman (The Killers/ Fischerspooner). Το "Panic Of Girls" κυκλοφορεί το Σεπτέμβριο. Στο album, η Debbie Harry και ο συρφετός της διασκευάζουν Beirut ('A Sunday Smile'), Sophia George ('Girlie Girlie') και σε ένα τραγούδι παίζει τρομπέτα ο frontman των Beirut, Zach Condon ('Work Off My Sweat'). Πρώτο single το 'Mother', στο βίντεο του οποίου συνυπάρχει ο Andy Warhol και το Walking Dead, ενώ η Debbie προσπαθεί όλο και περισσότερο να μοιάσει στην Dolly Parton.






Το ξέρετε, φαντάζομαι, ότι κάτι Χριστιανοί δήλωσαν ότι 21 Μαϊου θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Για την καταστροφή του κόσμου και για την ανύψωση των πιστών στον ουρανό, οι Best Coast διασκεύασαν το 'The End Of The World' του Skeeter Davis και το έβαλαν στο twitter τους. Μεγάλη μούφα τελικά αυτό με την καταστροφή, ακόμα ζούμε.

END OF THE WORLD by bestcoastt


Kαι για το τέλος, 2 νέα videoclip. Ένα από την ανερχόμενη:




..και ένα από τη σταρούμπα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου