12.12.13

blogovision #9


Αγαπητό metobear,

την κοπέλα μου τη λένε Αλούνα και είναι από την Αλβανία. Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε εδώ και περίπου ένα χρόνο, αλλά τα βρίσκουμε σκούρα γιατί η μάνα μου δεν θέλει καθόλου αυτό το γάμο λόγω της καταγωγής της. Κάνει ό,τι μπορεί για να το σαμποτάρει, τις προάλλες που της είπαμε ποιοι θα είναι οι κουμπάροι, έκανε ότι παθαίνει έμφραγμα, την πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας κοιτούσαν περίεργα. Εγώ δηλαδή την πήγα, γιατί μόλις πλησίαζε η Αλούνα "πονάω γιατρέ, με έπιασε πάλι ο πόνος". Θα τη φαρμακώσω.
Γιώργος.

Αγαπητέ Γεώργιε, 

την επόμενη φορά που θα κάνει ότι παθαίνει έμφραγμα κάτσε και κοίτα την. Ανέκφραστος. Μην κουνήσεις ούτε δαχτυλάκι. Στο τέλος θα κουραστεί να υποκρίνεται και θα σταματήσει, οπότε θα την πιάσεις στην κατσάδα. Αν πάλι παθαίνει όντως έμφραγμα, ξεκλέψτε κανένα μισαωράκι όσο θα 'ναι στο νοσοκομείο με τα monitor ("μάνα πάω για τσιγάρα") και παντρευτείτε στο δημαρχείο. Μέσα στους γιατρούς θα 'ναι, όλο και κάποιος θα τρέξει για την κρίση πανικού/ τη στηθάγχη/ το εγκεφαλικό που μπορεί να πάθει.
Καλά στέφανα!
G.





*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου