11.12.13

blogovision #10




Αγαπητό metobear,
έχω μια υποψία ότι το αγόρι μου είναι gay. Τελευταία δεν κάνουμε σεξ, το έχει γυρίσει στη χαζοπόπ από εκεί που ήταν λίγο πιο "βαρύς" στα ακούσματά του και περνάει πολύ χρόνο μ'αυτό το νέο φίλο του το Νίκο, που είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος. Δεν ξέρω, έχω τρομάξει λίγο. Υπάρχει κανένα τεστ να το καταλάβω;
Ευχαριστώ για τη βοήθεια,
Μαργαρίτα.

Αγαπητή Μαργαρίτα,
θέλω να ξέρεις ότι τρέφω βαθιά συμπόνοια για τα κορίτσια που το αγόρι τους ξαφνικά ανακαλύπτει ότι δεν του αρέσουν γενικά τα κορίτσια. Και ξέρεις, συνήθως δεν τις παρατάει, μένει μαζί τους μέχρι να εξατμιστεί και η τελευταία αμφιβολία ότι γουστάρει τον κολλητό του, το συνάδερφο, το γείτονα, τον υδραυλικό και μετά  σας τις χωρίζει για κάποιον άσχετο λόγο όπως "έχω φτάσει στο αμήν με τα ρούχα σου" ή "όλο παραβράζεις το μακαρόνι, δεν μπορώ άλλο". Δεν ξέρω τι εννοείς τεστ, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι καρκίνος, να το δεις στην ακτινογραφία. Ίσως μπορείς να αρχίσεις να πετάς σπόντες τύπου "χάλια το καινούργιο της Britney ε;" και να κόψεις αντιδράσεις. Αν αντιδράσει επιθετικά "τι είναι αυτά που λες για την Godney" είναι μάλλον γκέι και μάλιστα, κακόγουστος γκέι. Το θέμα είναι να κάνεις το αγόρι σου να σου ανοιχτεί και να δείξεις ότι θες να είναι ευτυχισμένος και, που ξέρεις, ίσως καταλήξετε κολλητοί. Γενικά δεν είναι εύκολο, γιατί όπως πιθανόν έχεις ακούσει και στο κομμωτήριο, η σεξουαλικότητα είναι κάτι προσωπικό και δεν χρειάζεται ούτε να την κάνεις σημαία σου, ούτε να την κρύβεις. Αν πάλι δεν το έχεις ακούσει αυτό, άλλαξε κομμωτήριο.
Φιλικά,
G.

 


*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου