9.12.12

twelve.




Best Coast - The Only Place

Πώς να τερματίσετε το instagram:
Υποθέτουμε ότι έχετε κινητό με καλή κάμερα και όλα τα σχετικά. Δημιοουργείτε το ακάουντ σας, στο οποίο βάζετε κατά προτίμηση το ίδιο όνομα με τα άλλα social networks σας, ώστε να σας βρουν εύκολα και να δουν τα πονήματά σας. Κοιτάξτε να έχετε ήδη ένα stock φωτογραφιών, ώστε να μην κυνηγάτε περιστέρια στους δρόμους με το iphone στο χέρι. Οι φωτογραφίες από τις περσινές διακοπές στη Μήλο που, από τη βαρεμάρα, βγάζατε ό,τι γραφικό υπήρχε σε ακτίνα 2km αποδεικνύονται επιτέλους χρήσιμες.
Το καλό με το instagram είναι ότι τις κόβεις, οπότε μπορείς από μια κακή φωτογραφία, να κρατήσεις την πολύ γραφική ξύλινη καρεκλίτσα που ήταν στην άκρη και να της δώσεις τη δόξα που της αξίζει. Να ξέρετε όμως ότι τα φίλτρα δεν σας κάνουν Steven Klein, πρέπει να έχετε μια ιδέα, ένα concept, ένα πλάνο, κάτι δηλαδή. Τα πατουσάκια είναι τόσο last year όσο και οι φωτογραφίες στους καθρέφτες του μπάνιου, με το Viacal στο φόντο. Τα ζωάκια είναι πάντα in, όπως και τα σύννεφα και τα αξιοθέατα (έχουμε δει κάθε κουπέ του London's Eye). Τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια με το λαμπάκι το αναμμένο δίπλα είναι πιασάρικα τέτοιες γιορτινές μέρες. All time classics τα κοκτέιλς, τα cupcakes και γενικά τα φαγώσιμα τα λίγο πιο φαντεζί. Πιτόγυρα και λαδερά καλύτερα να μην ανεβάσετε, δεν τα κολακεύουν τα φίλτρα.























#13: Hot Chip - In Our Heads
#14: Marina and the Diamonds - Electra Heart
#15: Bat For Lashes - The Haunted Man
#16: Grizzly Bear - Shields
#17: Sam Flax - Age Waves
#18: How To Dress Well - Total Loss
#19: Alt-J - An Awesome Wave
#20: Sleigh Bells - Reign Of Terror

2 σχόλια:

  1. χααχχααχαχα τόσο σωστός! Έλα τα φαγητά είναι all time classic. Όχι με instagram και τετοια, με κανονική κάμερα να φαίνεται το μεγαλείο του φαγητού, γιατί κάτι τρελοί σαν εμένα θυμούνται όλα τα καλα φαγητά που έχουν φάει στη ζωή τους.

    Και πραγματικά, κάτι άσχετο, οι iphonαδες είναι οι πιο περίεργοι ανθρωποι στον κόσμο. Δεν λένε πάω να βγάλω μια φώτο με το κινητό μου, αλλά με iphone μου. Λες και λες στην real life, θα περασω να σε πάρω στις 4 με το Toyota μου. όλα για την μόστρα πια

    τσίου,  In Whirl of Inspiration

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ναι ναι, indeed. θα πάώ τώρα να φάω με το ikea μου και μετά θα δω λίγο LG να χωνέψω, θα ξαπλώσω νωρίς σήμερα στο neoset μου όμως. το γάμησα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή