7.12.13

blogovision #14


Αγαπητό metobear, ΄
γίνεται να μην αρέσουν σε κάποιον τα Χριστούγεννα; Γιατί ο δικός μου τα σιχαίνεται, τις προάλλες έφερα δέντρο να στολίσουμε μαζί και αυτός πήγε για ποτό. Για ποτό, το διανοείστε; Το μόνο που του αρέσει από τα Χριστούγεννα είναι οι κουραμπιέδες, γι'αυτό γίνεται σαν φάλαινα κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Είμαι έξαλλος! Μέχρι εδώ! (βάζω χέρι στο μέτωπο)
Στέλιος

Αγαπητέ Στέλιε, 

κατ' αρχήν βαθιές ανάσες και ηρεμία. Κατά δεύτερον, είχα την εντύπωση ότι τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη γιορτή της κοινότητας γιατί έχουν περισσότερο γκλίτερ και από την 4η σεζόν του Drag Race. Άσε το δράμα. Πότε δηλαδή περιμένετε να δείτε Notting Hill, Love Actually, Brokeback Mountain κτλ; Το Πάσχα που θα μυρίζετε γαρδούμπα από χιλιόμετρο; Μπορείς να τον προσεγγίσεις με εναλλακτικούς τρόπους, δεν χρειάζεται να πατήσεις πόδι "ή στολίζουμε ή χωρίζουμε". Παρ'του ένα από τα Χριστουγεννιάτικα μπλουζάκια των Queens of the Stone Age αν είναι αλτερνατίβα, το άλμπουμ το γιορτινό της Μαράγια αν δεν είναι, φτιάξτε μαζί μελομακάρονα αν θέλει τόσο να τρώει (γιατί οι κουραμπιέδες παχαίνουν περισσότερο) ή κόψ'του το σεξ μέχρι να στολίσετε και να δείτε το εορταστικό επεισόδιο Glee. Αν ακόμα δεν του αρέσουν τα Χριστούγεννα, κοπάνα πόρτα επιδεικτικά και κάνε γιορτές με τη μάνα σου. Σχόλια τύπου "εμ, αν τα 'μπλεκες με κανα κοριτσάκι θα της άρεσαν τα Χριστούγεννα και δεν θα στενοχωριόσουν, αλλά εσύ εκεί" αγνόησέ τα.
Φιλικά, 
G.




*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου