3.8.11

..and the living is easy. NOT.





Είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι είναι από τις πιο σάπιες περιόδους. Δεν θέλω να κάνω τίποτα, ζεσταίνομαι. Δεν μπορώ να γράψω, να συγκεντρωθώ, ζεσταίνομαι, δεν θέλω να δημιουργήσω, ζεσταίνομαι, θέλω μόνο να κάνω μπάνια ή να γκρινιάζω. Αν δεν κάνω το πρώτο, αυτόματα ξεκινάει το δεύτερο.


Στο BBC Radio 1 δεν τους πτοεί η ζέστη. Άλλωστε πόση ζέστη να κάνει πια στο Λονδίνο? Ανάμεσα στα τελευταία covers  του Live Lounge, τα παρακάτω:
Robyn - Every Teardrop Is A Waterfall (Coldplay Cover)



Friendly Fires - The Edge of Glory (Lady Gaga cover)




Το χειρότερο είναι που γυρνάω στο σπίτι των γονιών μου. Υπερπαραγωγή το σπίτι, σου λέει, όνειρο ζωής, υπέροχο, χωρίς κλιματιστικό, ούτε καν ανεμιστήρα. Αν φυσάει λίγο, καλώς, αλλιώς πλαντάζεις από τη λαλάκα, που λεν' και στο χωριό μου.


Συνεχίζοντας την King Of Limbs εποχή τους, οι Radiohead κυκλοφορούν 12" βινύλιο με remixes. Έτσι, να 'χουμε να λέμε.





Και τώρα που είπα χωριό, οι διακοπές είναι ένα άλλο θέμα. Ένα μήνα διακοπές έχω φέτος και ήθελα να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Είχα κάνει το προγραμματάκι μου βέβαια, μια χαρά, ούτε μία μέρα δεν είχα αφήσει κενή, αλλά όλοι ξεκίνησαν να ακυρώνουν σιγά σιγά. Και όχι αυτό το αξιοπρεπές το "δεν μπορώ", αυτό το ηλίθιο "θα δούμε, δεν ξέρω, κάτσε να τελειώσει η εξεταστική, θα μιλήσουμε". Αποτέλεσμα? Να ψάχνω τελευταία στιγμή τρόπους να αναπληρώσω κενά στο τάιμλάιν μου.


Έξυπνο remake του video για το All My Friends, μόνο από Lego. Από την ασχημόφατσα του James Murphy.






Στην Ίο καταλήγω τελικά, τουλάχιστον εκεί θα παίζει πολύ το αγαπημένο μου τραγούδι για αυτό το καλοκαίρι, θα χορτάσω RA TA TAAA! (update: στην Ιο άκουσα πιο πολλά ελληνικά από ποτέ. Τις τελευταίες μέρες δεν άντεξα και την έκανα για Σίκινο μαζί με την παρέα. Εκεί ναι!)


Βιντεάκια, πολλά βιντεάκια. Βάζω iamamiwhoami, Twin Sister και νέα, γαμιστερή Bjork, που θα μπορούσε, εδώ που τα λέμε, να κάνει και καλύτερο video.











Και κάπου στο ανελέητο party, σκάει το sms από τη μάνα. "ΠΕΘΑΝΕ Η ΕΜΥ ΓΟΥΑΙΝΧΑΟΥΖ". Δεν ξέρω αν σοκαρίστηκα πιο πολύ με την είδηση, ή με το ότι ταράχτηκε τόσο η μάνα μου, ώστε μου έστειλε sms. Πάντως η είδηση μεταφέρθηκε στόμα με στόμα σε όλο το Far Out εκείνη την ώρα. Δεν περίμενα ότι θα στεναχωριόταν τόσο πολύ ο κόσμος. Μάλλον όμως, όλοι την λυπόμασταν την Amy και ελπίζαμε ότι θα ξεπερνούσε τα προβλήματά της, άσχετο αν δεν το πιστεύαμε κατά βάθος. Κρίμα όμως. RIP.


Amy Winehouse - Round Midnight (New Version) 


Η M.I.A, είπε να συνεισφέρει στο πένθος με ένα κομμάτι - αφιέρωμα στους μουσικούς που πέθαναν στα 27 τους. Και να μην το ακούσετε, δεν χάνετε και τίποτα σημαντικό.
27 by _M_I_A_




Και, φυσικά, η γκαντεμιά είναι να έχεις κανονίσει τις διακοπές σου και να ανακαλύπτεις ότι 26 Ιουλίου έγινε μια από τις καλύτερες συναυλίες του φετινού καλοκαιριού στη Θεσσαλονίκη. David Guetta VS Nicolas Jaar, σημειώσατε 1 δυστυχώς. (update: Lady Άντζελα VS Nicolas Jaar, γράψτε 1) Απ' ότι έμαθα, o Νικολάκης ήταν μια χαρά, κούκλος και με καθαρότατο ήχο. Τα μόνα μείον ήταν o χώρος που θύμιζε Disneyland και ο κόσμος που ήταν σαν να το έσκασε όντως από τη συναυλία του Guetta.


Και εδώ όλο το album με διασκευές των Strokes, από το Stereogum.
The Morning Benders - Last Nite (The Strokes Cover) 




Άλλη μια εβδομάδα έμεινε και μετά πάλι στα ίδια. Μέσα στο κατακαλόκαιρο θα πρέπει να ξυπνάω 8 το πρωι και να πηγαίνω για δουλειά. Τώρα τι? Νιώθω 40 χρονών?


Και η Drew Barrymore σκηνοθετεί Best Coast? Μήπως έκανα πολύ καιρό διακοπές?



Για τα VMAs δεν είπαμε, αλλά τώρα μάλλον θα τα λέμε πιο συχνά. Γεια σας κούκλες!


A! Υπέροχοι νέοι Girls..
vomit // girls 


..και ωραίο cover στο Marilynάκι.
The Kills - "One Silver Dollar" (Marilyn Monroe Cover)

2 σχόλια: