5.6.11

Like a tumblr.

Μερικές φορές μετανιώνω που το metobear είναι blog. Ναι, το blogging είναι έκφραση, είναι φιλοσοφία, είναι τρόπος ζωής, είναι υπέροχο, δεν θα διαφωνήσω. Αλλά τι γίνεται με τις μέρες που δεν έχεις χρόνο? Ή, ακόμα χειρότερα, που δεν έχεις έμπνευση? Αντί να μένεις παρέα με το τσιγάρο σου και το writer's block σου, πιο εύκολο θα ήταν να έμπαινες στο tumblr, να ανέβαζες ένα video/ μια εικόνα/ ένα κομμάτι, να έγραφες και την ατάκα σου και να εβγαινες για καφεδάρες. Ναι, θέλω tumblr και σήμερα, θα τουμπλουριάσω το post με τα videos της εβδομάδας!


Νέο video για την Robyn, η οποία για άλλη μια φορά κοπανιέται μόνη της:




Το πιο συναρπαστικό σημείο του video είναι το νυχάκι της τύπισσας:




Πόσα πλήρωσε για τα extentions? Btw, το τραγούδι μου αρέσει πολύ:






Πρώτο single από το επερχόμενο Covers EP των Franz Ferdinand:



Η Sara, εκ των Tegan & Sara τον είπε σεξιστή. Ο ίδιος ο Tyler, κάτι έκανε το οποίο μου διαφεύγει, και έφαγε ποινή φυλάκισης. Στο μεσοδιάστημα, έκανε και ωραίο video:




Νέο LP έρχεται από DJ Shadow και είμαι σίγουρος ότι στην Ελλάδα θα το λατρέψουμε:




Άλλο ένα που θα λατρέψουμε στην Ελλάδα. UNKLE λέω και κλαίω:




Δεν τους ήξερα, αλλά μου αρέσουν γιατί α) θυμίζουν λίγο Presets και Editors και β) o μπαμπουϊνος ονόματι Joshua είναι uber cute:




Α ναι, το αρχιτσόλι έκανε video που δείχνει μόνο αυτήν και έχει τίτλο το όνομά της. Σαν διαφήμιση της Nivea είναι:



Η πρώην γλάστρα των Girls Aloud συνεργάζεται με τον Diplo και βγαίνει κάτι ανάμεσα σε M.I.A και Uffie. Έχει sample από κάτι, αλλά δεν μπορώ να προσδιορίσω από τι.




Οι Yeasayer παρουσίασαν και το νέο τους single κάποια στιγμή:



Oι Florence And The Machine διασκευάζουν Buddy Holly, για ένα νέο tribute album στο οποίο, εκτός των άλλων, συμμετέχουν και ο Lou Reed, o Paul Mc Cartney, η Patti Smith, οι My Morning Jacket και η Karen Elson:


Florence Welch: Not Fade Away


Το video του Kanye West για το Monster. Ένα low quality post production video κυκλοφορούσε εδώ και καιρό, αλλά τώρα είναι και επίσημο:


Kanye West - Monster (feat. Justin Vernon, Rick Ross, Jay-Z and Nicki Minaj)

Fuck, ήταν τόσο εύκολο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου