10.5.11

Put on your 3D glasses now

Ακολουθώντας το νέο trend για home made 3D, η μουσική Βίβλος που ακούει στο όνομα Pitchfork, μαζί με την Intel, δημιούργησε (τι άλλο?) το Pitchfork 3D. Το υπο-site (έτσι το λένε?) μέχρι στιγμής είναι αρκετά φτωχό, αλλά ήδη έχουν κάνει πρεμιέρα δύο νέα videoclips. Το ένα από τους beach punk παρανοϊκούς Wavves για το Post Acid και το δεύτερο από τους Deerhunter, οι οποίοι βρήκαν ένα καταπληκτικό περιτύλιγμα για μια live εκτέλεση του Primitive. Για να απολαύσεις το site χρειάζεσαι 3D γυαλιά, ξέρετε, από αυτά που είναι το ένα μπλε και το άλλο κόκκινο, διαφορετικά είναι πολύ εύκολο να πιστέψεις ότι έχεις αποβλακωθεί από τις πολλές ώρες στο pc. Αποκλείεται να μην έχετε ένα ζευγάρι καταχωνιασμένο, ώρα να αδειάσετε τα συρτάρια σας!



Νέο album έρχεται σε λιγότερο από μια εβδομάδα από τους Friendly Fires. Το 'Pala' θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαϊου στην Ευρώπη και μέχρι τότε, θα βολευτούμε με το επίσημο stream. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου πολυαρέσει να streamάρω albums, γι'αυτό και θα περιμένω στωικά μέχρι τη Δευτέρα.







Οι Black Lips επίσης ετοιμάζουν νέο album, αυτή τη φορά με τον Mark Ronson. Το πρώτο δείγμα, Modern Art, είναι αρκετά catchy και είναι διαθέσιμο και για δωρεάν download:





Άλλο ένα stream, από τους Καναδούς Austra. Μετά το hype του 'Lose It', το ντεμπούτο της μπάντας κυκλοφορεί 17 Μαϊου από την SubPop. Πολλές συγκρίσεις ακούω με τους The Knife, και δεν μου αρέσουν. Leave Karen alone! (ξέσπασμα) Εδώ το καλό το stream


Bonus: Το 2012 θα είναι έτοιμο το νέο album των The Knife. Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε ακόμα, ας ελπίσουμε ότι αυτή τη φορά δεν θα είναι opera.




Λίγο πριν κυκλοφορήσει το νέο του album, 'TOTAL', στο εξώφυλλο του οποίου χαμουρεύεται με τον εαυτό του, ο Γαλλος παραγωγός SebastiAn μας δίνει και μια δεύτερη γεύση. Μετά το (μέτριο) 'Embody', το Love In Motion σώζει λίγο την κατάσταση και ίσως να φταίει η συμμετοχή του Mayer Hawthorne.





Για το τέλος, μια on stage συνεργασία - έκπληξη. Οι Arcade Fire ανεβάζουν τη Cyndi Lauper στη σκηνή του New Orleans Jazz Fest, για να διασκευάσουν μαζί το 'Girls Just Want to Have Fun' και να κάνει guest vocals στο φινάλε 'Sprawl II (Mountains Beyond Mountains)'. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Arcade Fire διασκευάζουν απροσδόκητα κομμάτια. Εδώ είναι η διασκευή για το 'Poupée de Cire, Poupée de Son' της France Galle, κομμάτι που χάρισε τη νίκη στη Γαλλία, στην Eurovision του 1965.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου