19.4.11

Swallowing the Decibels




Eκτός από Σάββατο του Λαζάρου, το Σάββατο που μας πέρασε, ήταν η Record Store Day. Τι είναι αυτό, ε? Κάθε χρόνο, το τρίτο Σάββατο του Απριλίου, τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία γιορτάζουν, αλλά αντί για λουλούδια, μπαλόνια και αρκουδάκια, το γιορτάζουν με μουσική. Πολλοί καλλιτέχνες κάθε χρόνο συμβάλλουν στη Record Store Day, με "αποκλειστικά" κομμάτια, με promo videos και με πρεμιέρες videoclip. Φέτος, λοιπόν, εκτός από τον Ozzy, τους Wilco, τους Beastie Boys, τη Regina Spektor, τους R.E.M., οι Radiohead κυκλοφόρησαν ένα vinyl single με τίτλο "Supercollider"/"The Butcher". Πρόκειται για δύο κομμάτια που δεν συμπεριλήφθηκαν στο 'The King Of Limbs' και προφανώς είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφορτωθούν ακυκλοφόρητο υλικό.





Μετά το εκθειασμένο Saint Dymphna, oι Gang Gang Dance επιστρέφουν με το νέο τους album, Eye Contact, το οποίο κυκλοφορεί 10 Μαϊου. Μετά το βαρετό Glass Jar, μας προσφέρουν το Mindkilla για download από το επίσημο site τους. Fun fact: την τραγουδιάρα τη λένε Lizzi Bougatsos. Μπουγάτσος.





Εκτός από τους Radiohead, τα leftovers τους κυκλοφορούν και οι Yeasayer, σε ένα νέο EP, πάλι για τη Record Store Day. To 'End Blood' περιέχει "2 ιδέες που δεν ταίριαζαν στο Odd Blood", (= 2 κομμάτια που ήταν πολύ μέτρια ή δεν ενέκρινε η δισκογραφική) το Swallowing The Decibels και το Phoenix Wind. (Κλικ στους τίτλους για δωράκι)




Μόνο δύο ονόματα: Santigold. Κaren O. Η frontwoman των Yeah Yeah Yeahs συνεργάζεται με τη Santigold στο νέο album της δεύτερης και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ενδιαφέρον. Εγώ το περίμενα καλύτερο, αλλά απαρατήρητο δεν περνάει. Go!




Και τώρα, κάτι που πιθανότατα έχει πάρει το μάτι σας, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για να τρομάξουμε όλοι μαζί. Κρίμα γιατί τα πρώτα δείγματα ήταν αρκετά καλά για μένα (ο Jay ήθελε να πνιγεί με το σώβρακό του όταν άκουσε το Judas) αλλά αυτό το πράγμα είναι αποκρουστικό. Τέλειο timing με το Πάσχα, να το χρησιμοποιούν οι μαμάδες για τα παιδάκια που δεν τρώνε μαγειρίτσα. Fail this way!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου