22.4.11

Baby it's cover




Με την ευκαιρία του ανανεωμένου site του, το αυστραλιανό (πώς λέγεται αυτός που είναι από την Αυστραλία anyway?) label Paper Bag Records επιστράτευσε τους καλλιτέχνες του για να διασκευάσουν ολόκληρο το True Blue, το θρυλικό δίσκο της Madonna από το 1986. Οι Winter Gloves, Young Galaxy, PS I LoveYou, You Say Party εκτός των άλλων, δίνουν το δικό τους ήχο στα mega hits της του δίσκου (Open Your Heart, Papa Don't Preach, La Isla Bonita), άλλες φορές με εντυπωσιακά και άλλες φορές με απογοητευτικά αποτελέσματα. Bonus λεπτομέρεια, το εξώφυλλο tribute στη χαρακτηριστική πόζα της Madonna, όπως την είχε φωτογραφίσει ο Herb Ritts. Το δίσκο τον κατεβάζετε δωρεάν εδώ.



Στα covers το έριξαν και οι Franz Ferdinand, έτσι, για να διατηρήσουν λίγο το hype τους. Στο EP τους δεν διασκευάζουν, αλλά διασκευάζονται (στο μυαλό μου ακουγόταν πιο έξυπνο αυτό που έγραψα) από LCD Soundsystem, Peaches και Debbie Harry, με την οποία συνεργάζονται οι ίδιοι. Το EP αρχικά ήταν αποκλειστικότητα της Record Store Day, αλλά στην πορεία αποφάσισαν να το κυκλοφορήσουν και για όσους δεν το πρόλαβαν, με release date τις 2 Mαϊου.




Πριν 2 μέρες, η Beyoncé κυκλοφόρησε το νέο της single στο itunes. Δεν το λες ακριβώς cover, αλλά πατάει γερά πάνω στο 'Pon de Floor' των Major Lazer, το χρησιμοποιεί σχεδόν αυτούσιο. Η παραγωγή έγινε από τον Switch (τον έναν από τους δύο Major Lazer), την Beyoncé και τον Shea Taylor. Πολύ χαίρομαι, γιατί η αλήθεια είναι ότι πάντα αναρωτιόμουν πώς θα ήταν το Pon de Floor με lyrics.






Η Lykke Li διασκευάζει The Big Pink, στο MTV Unplugged. Δεν χρειάζονται σχόλια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου