30.11.13

blogovision #20


Αγαπητό metobear, 
βοήθεια!!! Σε λίγες μέρες πάω Βερολίνο με το αγόρι μου. Το έχω κανονίσει εδώ και ένα δίμηνο, το πρόβλημα είναι όμως ότι η σχέση μας δεν πάει καθόλου καλά. Όλο νεύρα, γκρίνια, καμία συνεννόηση. Το χειρότερο είναι ότι αυτός έχει δώσει ένα σωρό λεφτά στο ταξίδι αυτό και εγώ δεν μπορώ να το ακυρώσω έτσι απλά... αλλά το τελευταίο που θέλω είναι να πάω κάπου μαζί του. Τι να κάνω, έχω απελπιστεί!! 
Χ.

Αγαπητέ/-ή Χ, 
στο Βερολίνο υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να συσφιχθούν οι σχέσεις σας και ακόμα περισσότερα ώστε να διαλυθούν τελείως. Υπάρχουν πολύ όμορφα μέρη όπως το μνημείο του Ολοκαυτώματος ή η Tiergarten που μπορείς να στρίψεις σε κάποιο στενό ανάμεσα στους τάφους/ δέντρα αντίστοιχα και να τρέξεις μακριά, να μην σε ξαναβρεί ποτέ. Μια άλλη ιδέα είναι να τον πετάξεις μέσα σε κάποια από τις λίμνες της Tiergarten, το χειμώνα δεν κυκλοφορεί κόσμος και μέχρι να τον βρει κάποιος θα έχει ήδη παγώσει. :) Αν δεν θες τόσο ακραίες λύσεις, πάντα υπάρχει η εναλλακτική να βγεις χωρίς αυτόν. Το κακό με το γράμμα σου είναι ότι δεν μας λες αν είσαι αγόρι ή κορίτσι. Αντίστοιχα πάντως στο Berghain ή το Watergate υπάρχουν πρόθυμα αγόρια να σε υποδεχτούν και μια αυστηρή πόρτα που θα κρατήσει έξω το σύζυγο, φρόντισε κι εσύ να μην έχεις μπαταρία στο κινητό, και λογικά η επόμενη φορά που θα σε δει θα είναι όταν επιστρέφεις έτσι στο ξενοδοχείο. Τελευταία λύση θα σου πρότεινα εκεί που κάνετε τη βόλτα σας στο Kreuzberg, να του πεις"αχ η Κούλα, χαιρέτα ντε" και μόλις σηκώσει το χέρι, να ξεκινήσεις να σκούζεις "Nazi, nazi, Hilfe!" (="Ναζί, ναζί, βοήθεια!"). Τα υπόλοιπα ασ'τα στους Γερμανούς.
Καλό ταξίδι!
G.




*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

1 σχόλιο: