18.12.13

blogovision #3



Αγαπητό metobear,

το αγόρι μου δεν ξέρει να χορεύει. Μπορεί να είναι όμορφος, μορφωμένος, έξυπνος, ευγενικός, κύριος αλλά όταν φτάνει εκείνη η άτιμη ώρα που είναι να ανέβει στο dancefloor μεταμορφώνεται σε πίθηκο. Πίθηκος είναι λάιτ χαρακτηρισμός γιατί δεν μπορείτε να φανταστείτε λίκνισμα γοφών α λα Right Said Fred όταν έχει κατεβάσει τα τζινάκια του. Σε πιο νορμάλ καταστάσεις, ακουμπάει χέρι στον κορμό και το ανεβοκατεβάζει ελαφρά, ούτε καν στην τσέπη δεν το βάζει να μαζέψει λίγο το θέαμα αυτό. Με έχει κάνει ρεζίλι κοινώς. Πώς θα του το πω;
Με αγάπη,
Άρτεμις

Αγαπητή Άρτεμις,

μια ωραία λύση να του το εξηγήσεις και να τον προπονήσεις κιόλας είναι να κάνετε μαζί χορό. Τις προάλλες έκανα 5 λεπτά zumba στο γυμναστήριο και νόμιζα ότι ήμουν η Σακίρα μόλις βγήκα. Μετά έκανα μια ώρα βάρη να θρέψω τεστοστερόνη. Ακόμα πιο όμορφο και ερωτικό είναι να του δείξεις εσύ πώς να χορεύει. Βάλε κάτι σέξι να παίζει, μη βάλεις τίποτα Disclosure και αρχίσει να κοπανιέται σαν επιληπτικός, πιασ'τον από τους γοφούς και δείξε του πώς να κουνάει αυτό που του 'δωσε η μαμά του. Στον πιο ξέφρενο χορό, αυτόν που θα χορέψετε στα πάρτια ρε παιδί μου, υπάρχει πληθώρα κινήσεων που μπορείς να του δείξεις. Ξεκινάς με την απλή κίνηση "κάνω ψώνια στο σουπερμάρκετ", συνεχίζεις με την κίνηση "βοσκός" και πας στα πιο σύνθετα, όπως το "μασάω την τσίχλα σαν λέαινα"..















.. το "I woke up like this"..














..το "έπιασε αεράκι και φτιάχνω το γιακά"..














ή το "ακόμα και όταν κάθομαι δεν κάθομαι".















Αυτά.













G.





*Για τις ημέρες της #blogovision, θα απαντάμε σε ερωτήσεις/ απορίες/ προβλήματα, υποθετικά-ταιριαστά με τα άλμπουμ, αλλά ακόμα καλύτερα, δικά σας. Στείλτε ό,τι θέλετε, το πρόβλημα θα αποκτήσει απάντηση και μουσική επένδυση.

1 σχόλιο:

  1. Σας αγαπώ. Μακάρι να με ταλάνιζε κάτι μεγάλο να μου το λύνατε. Αλλά φευ, είμαι απροβλημάτιστος τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή