19.12.12

two.



Crystal Castles - III

Πώς να γλιτώσετε τους μπελάδες όταν είστε φτιαγμένοι:
Eίστε έξω, βράδυ, διασκεδάζετε με μια περίεργη παρέα και εκείνος ο γοητευτικός τύπος σας καλεί στην τουαλέτα για μια "έκπληξη". Ενήλικες είστε, σας έσπρωξε η περιέργεια, ενδίδετε, έχετε επίγνωση ότι σήμερα μόλις το γνωρίσατε το παιδί και αυτή η άσπρη σκόνη που μόλις έγλειψε δεν είναι ζάχαρη άχνη. Αν είστε κοπέλες και στις μέρες του μήνα, αποφύγετε τον πειρασμό, καθώς από τη μία, σιγά μην καταφέρετε να αλλάξετε ταμπόν μες στη σκοτοδίνη σας, από την άλλη, σεβαστείτε τον άγνωστο και ανυποψίαστο συνάνθρωπο που θα συναντήσει τον Κόκκινο Στρατό, την ώρα που εσείς θα ετοιμάζεστε για γλυκό έρωτα. Επίσης μη βάφεστε πολύ αν έχετε σκοπό να περάσετε άγριες νύχτες, διότι θα καταλήξετε με τη μάσκαρα στο πηγούνι και το κραγιόν σε σχήμα χαμόγελου Τζόκερ. Δείτε τις Αγγλίδες στο Λαγανά πώς βγαίνουν all natural, κάτι ξέρουν.
Τα αγόρια από την άλλη, αποφύγετε το γρήγορο, μαστουρωμένο σεξ στις τουαλέτες γιατί κατά 99% δεν θα είναι γρήγορο και ο παρτενέρ σας θα καταλήξει να περπατάει σαν να έχει πάθει εξάρθρωση ισχίου. Προσέξτε λίγο το θέμα τουαλέτες, όταν είσαι μαστουρωμένος το βρίσκεις πολύ καλή ιδέα να πιάνεις τη λεκάνη και μετά τα γεννητικά όργανά σας. Δεν είναι. Μείνετε επίσης μακριά από καβγάδες, όσα και να έχετε πάρει, δεν είστε υπερήρωες και ο πορτιέρης πιθανότατα να σας σπάσει τη μυτούλα αν αρχίσετε τους τραμπουκισμούς. Μην βγάζετε φωτογραφίες που μπορεί να καταλήξουν σε social media και να εγείρουν απορίες τύπου "ksaderfe giati deixneis ton kwlo sou ston barman????". Να έχετε πάντα έναν φίλο "καθαρό" μαζί σας, ο οποίος θα σας εξηγήσει ότι οι ροζ γορίλες που βλέπετε στο δρόμο δεν υπάρχουν, θα σας παρηγορήσει όταν ρίξετε το iphone σας στον υπόνομο και, τέλος, θα σας πάει σπίτι, στη  μανούλα, που δεν θα την παίρνει ο ύπνος μέχρι να ακούσει το ξέψυχο "γεια σου μαμά μάνα", ώστε να μπορεί την επόμενη να σας απαγγείλει το λογύδριο που έχει ετοιμάσει για τις παρέες σας.

[note: το παραπάνω κείμενο είναι προϊόν μυθοπλασίας και δεν έχει σκοπό να παρασύρει τον κόσμο στα ναρκωτικά. πιθανόν να περιέχει ίχνη φυστικιού, γάλακτος και μεθαμφεταμίνης. do hugs, not drugs.]

 
[fact: το πώς να κάνετε ναρκωτικά κρυφά από τους γονείς σας απορρίφθηκε για λόγους ηθικούς]






















































#3: Azealia Banks - Fantasea
#4: The Weeknd - Echoes Of Silence
#5: Jessie Ware - Devotion
#6: Trust - TRST
#7: Grimes - Visions
#8: Beach House - Bloom
#9: Lana Del Rey - Born To Die
#10: Purity Ring - Shrines
#11: Niki and the Dove - Instinct
#12: Best Coast - The Only Place
#13: Hot Chip - In Our Heads
#14: Marina and the Diamonds - Electra Heart
#15: Bat For Lashes - The Haunted Man
#16: Grizzly Bear - Shields
#17: Sam Flax - Age Waves
#18: How To Dress Well - Total Loss
#19: Alt-J - An Awesome Wave

#20: Sleigh Bells - Reign Of Terror

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου