11.3.12

Of a mouse and a man!


Βλέπεις αυτή την αφίσα στο twitter. Παθαίνεις την πλάκα σου. Ψάχνεις μανιασμένος πληροφορίες στο imdb. Δεν βρίσκεις τίποτα.
Ναι, μπορεί η αφίσα του "Walt" με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling (πόσο ταιριαστή επιλογή!!) στο ρόλο του Walt Disney να είναι ψεύτικη αλλά δεν είναι αλήθεια η καλύτερη ιδέα για κινηματογραφική παραγωγή που έχεις ακούσει εδώ και καιρό; Η έμπνευση όμως του Pascal Witaszek, του ανθρώπου που δημιούργησε αυτή την αφίσα (καταπληκτικό artwork btw), δε σταματάει εδώ. Στην πλασματική βιογραφία του Disney πλάι στον Gosling στέκονται οι Michelle Williams, Ewan McGregor, Stellan Skarsgard, Marrion Cotillard, Matthew Fox και άλλοι δύο τα ονόματα των οποίων δεν μπορώ να διακρίνω. Μόνο ο σκηνοθέτης να άλλαζε και όλα θα ήταν τόσο μα τόσο ιδανικά!
Τα συγχαρητήρια μου πάντως στην ιδιοφυΐα που δημιούργησε το πιο φρέσκο και συναρπαστικό κινηματογραφικό νέο των τελευταίων μηνών. Και ας είναι 100% ψεύτικο. Είθε τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ να αδράξουν την ευκαιρία και να κάνουν το όραμα του δημιουργού της αφίσας πραγματικότητα. Εμείς πάντως το ευχόμαστε από καρδιάς! Κρίμα να πάει χαμένη τόση έμπνευση και τόσος ενθουσιασμός!

1 σχόλιο:

  1. Έχεις απόλυτο δίκιο!!!Εξαιρετική ιδέα και φοβερή αφίσα!!!Και το καστ είναι πολύ καλό!Μακάρι να πραγματοποιηθεί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή