15.12.14

#blogovision 2014: 6

6. FKA Twigs - LP1



Σκόρπιες σκέψεις για την κάνναβη στο Βερολίνο:
- Την πουλάνε παντού. Σε πάρκα, σε σταθμούς του μετρό, στα κλαμπ, έξω από τα κλαμπ, σε μπαρ, έξω από μπαρ, σε σπίτια, ντελίβερι. Όλα.
- Την πίνουν όλοι. Στις πρώτες συνεντεύξεις για σπίτι, με περίμεναν με το μπαφάκι, μάλλον για να μην προσέξω τη μούχλα στον τοίχο και να νομίζω ότι το κατοικίδιο είναι μονόκερος.
- "Wait, is that a unicorn?".
- O συγκάτοικός μου λείπει από το σπίτι δύο μήνες. Κάπου στο μήνα μου απολογήθηκε, καθ'ότι Γερμανό, ότι δεν με αποφεύγει, αλλά φυτεύει λαχανικά στο σπίτι της κοπέλας του. Στο διαμέρισμα. Λαχανικά. Όταν πέρασε για την αλληλογραφία, πήρε ντροπαλό ύφος και παραδέχτηκε ότι καλλιεργεί χόρτο.
- Ο συγκάτοικός μου με έχει για χαζό.
- Οι Γερμανοί δεν ξέρουν να κολλάνε χαρτάκια. Οικονομική υπερδύναμη, σου λέει.
- Μια φορά είχα πάει σε μια συναυλία και έβγαζα φωτογραφίες. Ο διπλανός μου έπινε ένα τρίφυλλο. Μαντέψτε σε ποιον έκανε παρατήρηση ο σεκιούριτι. Hint: Τώρα οι φωτογραφίες δεν υπάρχουν πια.
- Επειδή έχει κρύο, οι άνθρωποι εδώ δεν βγαίνουν από το ρεστοράν ή την καφετέρια για να το στρίψουν. Το στρίβουν μέσα στο μαγαζί, πάνω στο τραπέζι, με τη σερβιτόρα να έρχεται και να ρωτάει ευγενικά "θα θέλατε κάτι άλλο;"
- "Μια τζιβάνα κάνε μας αν μπορείς, ευχαριστούμε"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου